Paksoi indonesisch

Indonesische paksoi is een heerlijke, smaakvolle maaltijd die gemakkelijk te maken is. Het is een combinatie van paksoi, kruiden en sauzen die een unieke smaak creëren. Deze versie van Indonesische paksoi is een eenvoudige maar smakelijke maaltijd die iedereen kan maken.

Ingrediënten:

– 2 paksoi, in dunne plakjes gesneden
– 2 eetlepels olie
– 2 eetlepels sojasaus
– 1 eetlepel sesamolie
– 1 eetlepel suiker
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel gemberpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olie in een wok of grote koekenpan.

2. Voeg de paksoi toe en bak deze gedurende 2-3 minuten.

3. Voeg de sojasaus, sesamolie, suiker, knoflookpoeder, gemberpoeder, zout en peper toe en roer goed om.

4. Laat de paksoi nog 2-3 minuten bakken.

5. Serveer de Indonesische paksoi warm.

Paksoi indonesisch

Geef een reactie

Schuiven naar boven