Paddestoelen

Paddestoelen zijn een heerlijk ingrediënt om mee te koken. Ze zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid aan gerechten. In dit recept maken we een heerlijke paddestoelenmaaltijd met een knapperige korst.

Ingrediënten:

– 500 gram paddestoelen, gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 1 ui, gesnipperd
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/2 kopje geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook, ui, tijm, oregano, paprikapoeder, zout en peper toe. Bak de ingrediënten gedurende 5 minuten, of totdat de ui zacht is.

3. Voeg de paddestoelen toe en bak nog eens 5 minuten.

4. Verdeel de paddestoelen over een ovenschaal en strooi de geraspte kaas erover.

5. Bak de paddestoelen in de oven gedurende 15 minuten, of totdat de kaas goudbruin is.

6. Serveer de paddestoelen warm.

Paddestoelen

Geef een reactie

Schuiven naar boven