Ossenhaas met champignons

Ossenhaas met champignons is een heerlijk en smaakvol gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een perfecte combinatie van de sappige ossenhaas met de knapperige champignons. Deze combinatie maakt het een heerlijke maaltijd die je met je gezin kunt delen. Hieronder volgt het recept.

Ingrediënten:

– 2 ossenhaas
– 500 gram champignons
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel rozemarijn
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de ossenhaas in plakken van ongeveer 1 cm dik.

3. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak de ossenhaas aan beide kanten goudbruin.

4. Voeg de knoflook, tijm, rozemarijn, zout en peper toe en bak nog een paar minuten mee.

5. Voeg de champignons toe en bak nog een paar minuten mee.

6. Leg de ossenhaas met champignons in een ovenschaal en zet de schaal in de oven.

7. Bak de ossenhaas met champignons in ongeveer 20 minuten gaar.

8. Serveer de ossenhaas met champignons met een salade of aardappelpuree.

Ossenhaas met champignons

Geef een reactie

Schuiven naar boven