No knead bread

No knead bread is een heerlijke, krokante en luchtige broodsoort die je met slechts een paar ingrediënten en een beetje tijd kunt maken. Het is een eenvoudig recept dat geen kneedwerk vereist, waardoor het een geweldige optie is voor mensen die geen ervaring hebben met het bakken van brood. Hieronder volgt een recept voor no knead bread.

Ingrediënten:

– 3 kopjes bloem

– 1/2 theelepel zout

– 1/2 theelepel suiker

– 1/4 theelepel gist

– 1 1/2 kopjes warm water

Instructies:

1. Meng de bloem, zout, suiker en gist in een grote kom.

2. Voeg het warme water toe en meng het tot een deegbal.

3. Dek de kom af met plasticfolie en laat het deeg 12-18 uur rijzen.

4. Verwarm de oven voor op 230 graden Celsius.

5. Leg een stuk bakpapier op een bakplaat en leg het deeg erop.

6. Bak het brood gedurende 30-35 minuten.

7. Laat het brood afkoelen voordat je het aansnijdt.

Geniet van je heerlijke no knead bread!

No knead bread

Geef een reactie

Schuiven naar boven