Mozzarella

Mozzarella is een Italiaanse kaas die vaak wordt gebruikt in salades, pizza’s en andere gerechten. Het is een zachte, romige kaas met een licht zoute smaak. In dit recept maken we een heerlijke mozzarella met een knapperige korst. We gebruiken een paar ingrediënten om de kaas een extra smaak te geven.

Ingrediënten:

– 250 gram mozzarella
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 1 eetlepel oregano
– 1 eetlepel basilicum
– 1 eetlepel peterselie
– 1 eetlepel zout
– 1 eetlepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de mozzarella op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Meng de knoflookpoeder, oregano, basilicum, peterselie, zout en peper in een kom.

4. Bestrooi de mozzarella met het kruidenmengsel.

5. Bak de mozzarella in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de kaas goudbruin en knapperig is.

6. Serveer de mozzarella warm met wat extra olijfolie en kruiden.

Mozzarella

Geef een reactie

Schuiven naar boven