Moelleux au chocolat

Moelleux au chocolat is een heerlijk, zacht en luchtig chocoladecakeje. Het is een Franse klassieker die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze moelleux au chocolat is een perfecte traktatie voor een speciale gelegenheid of gewoon als een lekker tussendoortje. Hieronder volgt het recept.

Ingrediënten:
– 100 gram pure chocolade
– 100 gram boter
– 3 eieren
– 100 gram suiker
– 50 gram bloem

Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
2. Smelt de chocolade en boter samen in een steelpan.
3. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel.
4. Voeg het chocolademengsel toe aan het eimengsel en roer goed door.
5. Voeg de bloem toe en roer tot een glad beslag.
6. Vet een cakevorm in en giet het beslag erin.
7. Bak de moelleux au chocolat in de oven gedurende 25 minuten.
8. Laat de moelleux au chocolat afkoelen en serveer.

Moelleux au chocolat

Geef een reactie

Schuiven naar boven