Met zeekraal

Zeekraal is een heerlijk en gezond ingrediënt dat veel voedingsstoffen bevat. Het is een goede bron van vitamine A, C, E, K, B-vitamines, calcium, ijzer, magnesium, kalium en vezels. Het is ook een goede bron van omega-3-vetzuren. In dit recept maken we gebruik van zeekraal om een heerlijke salade te maken.

Ingrediënten:

– 2 kopjes zeekraal
– 1 kopje cherrytomaten, gehalveerd
– 1/2 kopje gesneden rode ui
– 1/4 kopje olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Was de zeekraal grondig en laat het uitlekken.

2. Voeg de cherrytomaten, rode ui, olijfolie, citroensap, zout en peper toe aan de zeekraal.

3. Meng alles goed door elkaar.

4. Serveer de salade direct of laat het een paar uur in de koelkast staan om de smaken te laten intrekken.

Eet smakelijk!

Met zeekraal

Geef een reactie

Schuiven naar boven