Met pindasaus

Pindasaus is een heerlijke saus die je kunt gebruiken om je gerechten een extra smaak te geven. Het is een combinatie van pindakaas, kokosmelk, limoensap, knoflook, gember en koriander. Het is een eenvoudig recept dat je in een paar minuten kunt maken. Hieronder volgt het recept voor pindasaus.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels pindakaas
– 1/4 kopje kokosmelk
– 1 eetlepel limoensap
– 1 teentje knoflook, geperst
– 1 theelepel gember, geraspt
– 1 theelepel koriander, gehakt

Bereidingswijze:

1. Doe de pindakaas, kokosmelk, limoensap, knoflook, gember en koriander in een kom en meng alles goed.

2. Breng de saus aan de kook en laat het 5 minuten koken.

3. Haal de saus van het vuur en laat het afkoelen.

4. Serveer de saus bij je favoriete gerechten. Geniet ervan!

Met pindasaus

Geef een reactie

Schuiven naar boven