Met italiaanse roerbakgroenten

Italiaanse roerbakgroenten zijn een heerlijke manier om een gezonde maaltijd te bereiden. Deze roerbakgroenten zijn gevuld met smaakvolle ingrediënten zoals knoflook, uien, paprika, courgette, aubergine en tomaat. Deze groenten worden gekookt in een kruidige tomatensaus, waardoor ze een heerlijke smaak krijgen. Dit recept is eenvoudig te maken en is een geweldige manier om je dagelijkse portie groenten te eten.

Ingrediënten:

– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 groene paprika, in blokjes
– 1 courgette, in plakjes
– 1 aubergine, in blokjes
– 2 tomaten, in blokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel Italiaanse kruiden
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de uien en knoflook toe en bak ongeveer 5 minuten, of tot de uien zacht zijn.

3. Voeg de paprika, courgette, aubergine en tomaten toe en bak nog eens 5 minuten.

4. Voeg de Italiaanse kruiden, zout en peper toe en roerbak nog eens 5 minuten.

5. Serveer de Italiaanse roerbakgroenten warm.

Met italiaanse roerbakgroenten

Geef een reactie

Schuiven naar boven