Met hollandse garnalen

Hollandse garnalen zijn een heerlijk en gezond ingrediënt dat je op veel manieren kunt bereiden. In dit recept combineer je de Hollandse garnalen met knoflook, citroen en verse kruiden om een heerlijke maaltijd te creëren. De Hollandse garnalen zijn een lekkere en gezonde toevoeging aan je maaltijd.

Ingrediënten:

– 500 gram Hollandse garnalen

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 citroen, geperst

– 1 theelepel verse tijm

– 1 theelepel verse oregano

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de Hollandse garnalen op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Voeg de knoflook, citroensap, tijm, oregano, zout en peper toe en meng alles goed.

4. Bak de Hollandse garnalen in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de Hollandse garnalen met wat extra citroensap en verse kruiden.

Eet smakelijk!

Met hollandse garnalen

Geef een reactie

Schuiven naar boven