Met gehaktballetjes

Met gehaktballetjes kun je een heerlijke maaltijd maken. Deze gehaktballetjes zijn makkelijk te maken en zijn een geweldige manier om je familie te verwennen. Deze gehaktballetjes zijn gevuld met een heerlijke mix van kruiden en specerijen, waardoor ze een heerlijke smaak hebben. Hieronder volgt het recept voor gehaktballetjes.

Ingrediënten:

– 500 gram gehakt
– 1 ei
– 1 ui, fijngehakt
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Doe het gehakt in een kom en voeg het ei, de ui, de knoflook, het paprikapoeder, het komijnpoeder, het zout en de peper toe. Meng alles goed door elkaar.

3. Verdeel het gehaktmengsel in 12 gelijke porties en vorm er balletjes van.

4. Verhit de olijfolie in een ovenschaal en leg de balletjes erin.

5. Bak de balletjes in de oven gedurende 20 minuten.

6. Serveer de gehaktballetjes met een salade of aardappelpuree.

Eet smakelijk!

Met gehaktballetjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven