Lasagne gehakt

Lasagne gehakt is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel kunt zetten. Het is een heerlijke combinatie van gehakt, tomatensaus, kaas en lasagnevellen. Het is een gerecht dat heerlijk smaakt en dat iedereen kan maken. Hieronder volgt het recept voor lasagne gehakt.

Ingrediënten:

– 500 gram gehakt
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 blik tomatensaus
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 200 gram geraspte kaas
– 12 lasagnevellen

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit een koekenpan met wat olie en bak hierin het gehakt samen met de ui en knoflook.

3. Voeg de tomatenblokjes, tomatensaus, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

4. Vet een ovenschaal in en leg hierin een laag lasagnevellen.

5. Voeg hierop een laag gehaktmengsel toe en strooi hier wat geraspte kaas over.

6. Herhaal dit proces totdat alle ingrediënten op zijn.

7. Bestrooi de bovenste laag met geraspte kaas.

8. Bak de lasagne gehakt in de oven gedurende 25 minuten.

9. Serveer de lasagne gehakt meteen.

Eet smakelijk!

Lasagne gehakt

Geef een reactie

Schuiven naar boven