Kippenlever

Kippenlever is een heerlijk gerecht dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. Het is een lekker en gezond alternatief voor vlees en heeft een heerlijke smaak. In dit recept laten we je zien hoe je kippenlever kunt bereiden met een paar eenvoudige ingrediënten. Je kunt de kippenlever serveren met rijst, aardappelen of een andere aanvulling naar keuze.

Ingrediënten:

– 500 gram kippenlever
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel kurkuma
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/2 theelepel gedroogde oregano
– 1/2 theelepel gedroogde tijm

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui en knoflook toe en bak deze 2-3 minuten.

3. Voeg de kippenlever toe en bak deze 5-7 minuten.

4. Voeg de kruiden toe en bak nog eens 2-3 minuten.

5. Breng op smaak met zout en peper.

6. Serveer de kippenlever met rijst, aardappelen of een andere aanvulling naar keuze.

Kippenlever

Geef een reactie

Schuiven naar boven