Kalfsoester

Kalfsoester is een heerlijk gerecht dat je eenvoudig thuis kunt maken. Het is een klassieker die al generaties lang wordt geserveerd. Het is een gerecht dat je met veel verschillende ingrediënten kunt maken, waardoor het een geweldige manier is om je creativiteit te laten spreken. In dit recept gebruiken we een klassieke combinatie van ingrediënten om een heerlijke kalfsoester te maken.

Ingrediënten:

– 2 kalfsoesters
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, gesnipperd
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel rozemarijn
– 1 theelepel oregano
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/2 kopje witte wijn

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

3. Voeg de knoflook, ui, tijm, rozemarijn, oregano, zout en peper toe en bak deze gedurende 5 minuten.

4. Voeg de kalfsoesters toe en bak deze gedurende 5 minuten aan elke kant.

5. Voeg de witte wijn toe en laat deze gedurende 5 minuten koken.

6. Leg de kalfsoesters in een ovenschaal en giet de saus erover.

7. Bak de kalfsoesters gedurende 15 minuten in de oven.

8. Serveer de kalfsoesters met de saus en geniet ervan!

Kalfsoester

Geef een reactie

Schuiven naar boven