Kabeljauwhaasje met mosterdsaus

Kabeljauwhaasje met mosterdsaus is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Het is een lekker en gezond alternatief voor vlees en het is ook nog eens makkelijk te bereiden. De mosterdsaus geeft het gerecht een heerlijke smaak en maakt het af. Hieronder volgt het recept.

Ingrediënten:

– 2 kabeljauwhaasjes
– 2 eetlepels mosterd
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kabeljauwhaasjes in een ovenschaal en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de mosterd, citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom en meng goed.

4. Bestrijk de kabeljauwhaasjes met de mosterdsaus.

5. Bak de kabeljauwhaasjes in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de kabeljauwhaasjes met de mosterdsaus en geniet ervan!

Kabeljauwhaasje met mosterdsaus

Geef een reactie

Schuiven naar boven