Havermoutpannenkoeken

Havermoutpannenkoeken zijn een heerlijk en gezond ontbijt. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden gevuld met allerlei verschillende ingrediënten. In dit recept leer je hoe je havermoutpannenkoeken kunt maken met een heerlijke topping van honing en banaan.

Ingrediënten:

– 1 kop havermout
– 1 kop melk
– 2 eieren
– 1 theelepel bakpoeder
– 1 theelepel kaneel
– 1/4 theelepel zout
– 2 eetlepels honing
– 1 banaan, in plakjes

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Doe de havermout, melk, eieren, bakpoeder, kaneel en zout in een kom en meng alles goed door elkaar.

3. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en voeg wat boter toe.

4. Schep een kleine hoeveelheid van het beslag in de pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

5. Leg de pannenkoeken op een bakplaat en zet deze in de oven voor ongeveer 5 minuten.

6. Serveer de pannenkoeken met honing en banaan.

Eet smakelijk!

Havermoutpannenkoeken

Geef een reactie

Schuiven naar boven