Hartige wafels

Hartige wafels zijn een heerlijke snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze zijn perfect als lunch, snack of als bijgerecht. In dit recept maken we hartige wafels met kaas, ham en peterselie. Deze combinatie van smaken maakt de wafels heerlijk en zorgt ervoor dat je er geen genoeg van krijgt.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 2 theelepels bakpoeder
– 1 theelepel zout
– 2 eieren
– 1 kopje melk
– 2 eetlepels olijfolie
– 1/2 kopje geraspte kaas
– 4 plakjes ham, in kleine stukjes gesneden
– 2 eetlepels fijngehakte peterselie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de wafelijzer.

2. Meng in een kom de bloem, bakpoeder en zout.

3. Klop in een andere kom de eieren, melk en olijfolie.

4. Voeg de droge ingrediënten toe aan de natte ingrediënten en meng tot een glad beslag.

5. Voeg de kaas, ham en peterselie toe aan het beslag en meng goed.

6. Verdeel het beslag over de wafelijzer en bak de wafels tot ze goudbruin zijn.

7. Serveer de hartige wafels warm met wat extra kaas, ham en peterselie.

Hartige wafels

Geef een reactie

Schuiven naar boven