Groene asperges zalm

Deze heerlijke groene asperges zalm is een perfecte combinatie van smaken en texturen. De zalm is licht gebakken en de asperges zijn krokant en knapperig. Deze maaltijd is eenvoudig te bereiden en is een geweldige optie voor een gezonde lunch of diner.

Ingrediënten:

– 4 porties zalmfilet
– 500 gram groene asperges
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de asperges en snijd de harde uiteinden eraf.

3. Leg de asperges op een bakplaat en besprenkel met olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, zout en peper.

4. Bak de asperges in de oven gedurende 15-20 minuten.

5. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en voeg de zalm toe. Bak de zalm gedurende 5-7 minuten aan elke kant.

6. Serveer de zalm met de gebakken asperges. Geniet ervan!

Groene asperges zalm

Geef een reactie

Schuiven naar boven