Groene asperges vegetarisch

Deze vegetarische groene asperges zijn een heerlijke, gezonde maaltijd die je in een mum van tijd klaar hebt. De asperges worden gebakken in olijfolie en kruiden met knoflook, zout en peper. De asperges worden geserveerd met een frisse citroenmayonaise, waardoor de smaak nog meer wordt versterkt. Dit recept is een geweldige manier om asperges te bereiden en is een perfecte maaltijd voor een zomerse dag.

Ingrediënten:

– 500 gram groene asperges
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– Zout en peper naar smaak
– 1 eetlepel citroensap
– 2 eetlepels mayonaise

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de asperges en snijd de harde uiteinden eraf.

3. Leg de asperges op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.

4. Bestrooi met knoflook, zout en peper.

5. Bak de asperges in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Meng het citroensap en de mayonaise in een kom.

7. Serveer de asperges met de citroenmayonaise.

Groene asperges vegetarisch

Geef een reactie

Schuiven naar boven