Glutenvrije wafels

Glutenvrije wafels zijn een heerlijke traktatie voor iedereen die glutenvrij eet. Ze zijn luchtig, knapperig en heerlijk zoet. Met dit recept kun je in een handomdraai glutenvrije wafels maken die net zo lekker zijn als de ‘echte’ wafels.

Ingrediënten:

– 2 kopjes glutenvrije meelmix
– 2 theelepels bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 2 eieren
– 1/2 kopje olijfolie
– 1/2 kopje suiker
– 1 kopje melk

Bereidingswijze:

1. Verwarm de wafelijzer voor.

2. Meng in een kom de meelmix, bakpoeder en zout.

3. Klop in een andere kom de eieren, olijfolie en suiker tot een luchtig mengsel.

4. Voeg het meelmengsel toe aan het eiermengsel en roer goed door.

5. Voeg al roerend de melk toe totdat het een glad beslag is.

6. Verdeel het beslag over de voorverwarmde wafelijzer en bak de wafels volgens de aanwijzingen van de fabrikant.

7. Serveer de wafels warm met poedersuiker, stroop of andere toppings naar keuze.

Glutenvrije wafels

Geef een reactie

Schuiven naar boven