Glutenvrij pasta

Glutenvrije pasta is een geweldige manier om te genieten van een heerlijke maaltijd zonder de gevolgen van gluten. In dit recept maken we een heerlijke glutenvrije pasta met een saus van tomaat, knoflook en basilicum. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat iedereen kan maken.

Ingrediënten:

– 250 gram glutenvrije pasta

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 1 blik tomatenblokjes

– 1 eetlepel olijfolie

– 1 eetlepel gedroogde basilicum

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Breng een pan met water aan de kook en voeg de glutenvrije pasta toe. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.

3. Voeg de tomatenblokjes toe en bak nog 2 minuten.

4. Voeg de gedroogde basilicum toe en breng op smaak met zout en peper.

5. Giet de gekookte pasta af en voeg toe aan de saus. Roer goed door en warm nog 2 minuten.

6. Serveer de pasta met de saus en geniet ervan!

Glutenvrij pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven