Gevuld ei

Gevulde eieren zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd kunt maken. Het is een perfecte snack of lunch voor een drukke dag. Je kunt de eieren vullen met allerlei verschillende ingrediënten, zoals mayonaise, mosterd, kruiden, kaas, ham, tonijn of zelfs avocado. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijk gevuld ei kunt maken met mayonaise, mosterd en kruiden.

Ingrediënten:

– 4 hardgekookte eieren

– 2 eetlepels mayonaise

– 1 eetlepel mosterd

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel uienpoeder

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Begin met het koken van de eieren. Kook de eieren in kokend water gedurende 10 minuten. Laat de eieren daarna afkoelen.

2. Pel de eieren en snijd ze doormidden. Verwijder het eigeel en doe het in een kom.

3. Voeg de mayonaise, mosterd, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, zout en peper toe aan het eigeel en meng alles goed door elkaar.

4. Vul de eieren met het mengsel en garneer met wat extra paprikapoeder.

5. Serveer de gevulde eieren direct of bewaar ze in de koelkast tot je ze wilt eten.

Gevuld ei

Geef een reactie

Schuiven naar boven