Gelatine

Gelatine is een veelzijdig ingrediënt dat veel verschillende gerechten kan maken. Het is een eiwit dat wordt gebruikt om gerechten zoals desserts, sauzen en gelatineachtige gerechten te maken. In dit recept zullen we een eenvoudige gelatine maken met een aantal basisingrediënten.

Ingrediënten:

– 2 pakken gelatinepoeder

– 2 kopjes koud water

– 2 kopjes heet water

– 2 eetlepels suiker

– 1 theelepel vanille-extract

Instructies:

1. Doe het gelatinepoeder in een kom en voeg het koude water toe. Roer het mengsel goed totdat het gelatinepoeder is opgelost.

2. Voeg het hete water toe en roer het mengsel goed.

3. Voeg de suiker en het vanille-extract toe en roer het mengsel goed.

4. Giet het mengsel in een vorm en zet het in de koelkast totdat het is opgesteven.

5. Haal de gelatine uit de vorm en snijd het in stukjes.

6. Serveer de gelatine met vers fruit of andere toppings naar keuze.

Geniet van je gelatine!

Gelatine

Geef een reactie

Schuiven naar boven