Gekleurde wortelen

Gekleurde wortelen zijn een heerlijke manier om wat kleur en smaak toe te voegen aan je maaltijd. Deze gekleurde wortelen zijn eenvoudig te bereiden en zijn een perfecte aanvulling op een salade, soep of een andere maaltijd. Dit recept is een leuke manier om wat kleur en smaak toe te voegen aan je maaltijd.

Ingrediënten:

– 2 kopjes gesneden gekleurde wortelen
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de gesneden wortelen op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.

3. Bestrooi met knoflookpoeder, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

4. Rooster de wortelen in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de gekleurde wortelen warm.

Gekleurde wortelen

Geef een reactie

Schuiven naar boven