Gebakken champignons

Gebakken champignons zijn een heerlijke, gezonde snack of bijgerecht. Ze zijn makkelijk te bereiden en hebben een heerlijke, knapperige textuur. In dit recept worden champignons gebakken met knoflook, ui en peterselie voor een extra smaakvolle twist. Serveer de champignons als snack of als bijgerecht bij een maaltijd.

Ingrediënten:

– 500 gram champignons, gesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 ui, fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels peterselie, fijngehakt
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg de champignons toe en bak ongeveer 5 minuten, of totdat de champignons goudbruin zijn.

4. Breng op smaak met zout en peper.

5. Voeg de peterselie toe en bak nog 1 minuut.

6. Serveer direct.

Gebakken champignons

Geef een reactie

Schuiven naar boven