Chocolade cheesecake

Chocolade cheesecake is een heerlijke traktatie die iedereen zal smullen. De combinatie van de romige kaas en de zoete chocolade maakt deze taart een echte traktatie. Met deze recept kun je een heerlijke chocolade cheesecake maken die iedereen zal smullen.

Ingrediënten:

– 200 gram pure chocolade
– 250 gram roomkaas
– 200 gram suiker
– 2 eieren
– 2 eetlepels bloem
– 1 theelepel vanille extract
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 200 gram boter

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Smelt de chocolade in een pannetje op laag vuur.

3. Klop de roomkaas, suiker, eieren, bloem, vanille extract, bakpoeder en zout in een kom tot een glad mengsel.

4. Voeg de gesmolten chocolade toe aan het mengsel en klop tot alles goed gemengd is.

5. Smelt de boter in een pannetje en voeg toe aan het mengsel.

6. Vet een springvorm in met boter en giet het mengsel in de vorm.

7. Bak de cheesecake in de oven gedurende 30-35 minuten.

8. Laat de cheesecake afkoelen en serveer.

Chocolade cheesecake

Geef een reactie

Schuiven naar boven