Cheesecake bastogne

Cheesecake Bastogne is een heerlijke, romige taart die een perfecte combinatie is van zoete en zoute smaken. Deze taart is gemaakt met een bodem van Bastogne koekjes, een vulling van roomkaas en een topping van geroosterde amandelen. Het is een heerlijke traktatie die iedereen zal waarderen. Hieronder volgt het recept voor Cheesecake Bastogne.

Ingrediënten:

– 200 gram Bastogne koekjes
– 75 gram boter, gesmolten
– 500 gram roomkaas
– 200 gram suiker
– 2 eieren
– 2 eetlepels bloem
– 2 eetlepels citroensap
– 1 theelepel vanille extract
– 50 gram geroosterde amandelen

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Bekleed een springvorm met bakpapier.

3. Verkruimel de Bastogne koekjes en meng deze met de gesmolten boter.

4. Verdeel het koekjesmengsel over de bodem van de springvorm en druk het aan.

5. Bak de bodem in de oven voor 10 minuten.

6. Klop de roomkaas, suiker, eieren, bloem, citroensap en vanille extract in een kom tot een glad mengsel.

7. Giet het mengsel over de gebakken bodem en bak de taart nogmaals voor 25 minuten.

8. Laat de taart afkoelen en bestrooi deze met de geroosterde amandelen.

9. Laat de taart verder afkoelen in de koelkast voor minimaal 4 uur.

10. Serveer de taart en geniet ervan!

Cheesecake bastogne

Geef een reactie

Schuiven naar boven