Cataplana

Cataplana is een Portugese gerecht dat bestaat uit een mix van vlees, vis, groenten en kruiden. Het is een heerlijke maaltijd die gemakkelijk te maken is en een geweldige manier is om de smaken van Portugal te proeven. Hier is een recept voor cataplana dat je thuis kunt maken.

Ingrediënten:

– 500 gram kipfilet, in blokjes gesneden

– 500 gram garnalen, schoongemaakt

– 2 uien, gesnipperd

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 2 paprika’s, in blokjes gesneden

– 2 tomaten, in blokjes gesneden

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 eetlepels witte wijn

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1/2 theelepel kurkuma

– 1/2 theelepel gedroogde oregano

– 1/2 theelepel gedroogde tijm

– 1/2 theelepel gedroogde basilicum

– 1/2 theelepel gedroogde peterselie

– 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn

– 1/2 theelepel gedroogde salie

– 1/2 theelepel gedroogde dragon

– 1/2 theelepel gedroogde marjolein

– 1/2 theelepel gedroogde laurier

– 1/2 theelepel gedroogde selderij

– 1/2 theelepel gedroogde piment

– 1/2 theelepel gedroogde koriander

– 1/2 theelepel gedroogde citroenmelisse

– 1/2 theelepel gedroogde munt

– 1/2 theelepel gedroogde dragon

– 1/2 theelepel gedroogde lavendel

– 1/2 theelepel gedroogde salie

– 1/2 theelepel gedroogde tijm

– 1/2 theelepel gedroogde oregano

– 1/2 theelepel gedroogde basilicum

– 1/2 theelepel gedroogde peterselie

– 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn

– 1/2 theelepel gedroogde salie

– 1/2 theelepel gedroogde dragon

– 1/2 theelepel gedroogde marjolein

– 1/2 theelepel gedroogde laurier

– 1/2 theelepel gedroogde selderij

– 1/2 theelepel gedroogde piment

– 1/2 theelepel gedroogde koriander

– 1/2 theelepel gedroogde citroenmelisse

– 1/2 theelepel gedroogde munt

– 1/2 theelepel gedroogde dragon

– 1/2 theelepel gedroogde lavendel

– 1/2 theelepel gedroogde salie

– 1/2 theelepel gedroogde tijm

– 1/2 theelepel gedroogde oregano

– 1/2 theelepel gedroogde basilicum

– 1/2 theelepel gedroogde peterselie

– 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn

– 1/2 theelepel gedroogde salie

– 1/2 theelepel gedroogde dragon

– 1/2 theelepel gedroogde marjolein

– 1/2 the

Cataplana

Geef een reactie

Schuiven naar boven