Brownie zonder chocolade

Brownies zijn een heerlijk zoet gebak dat vaak wordt gemaakt met chocolade. Maar als je geen chocolade wilt gebruiken, kun je ook een heerlijke brownie maken zonder chocolade. Hier is een recept voor een brownie zonder chocolade die je in een mum van tijd kunt maken.

Ingrediënten:

– 1 kopje bloem

– 1/2 kopje suiker

– 1/4 kopje boter

– 1/4 kopje melk

– 1 ei

– 1 theelepel bakpoeder

– 1/2 theelepel vanille-extract

– 1/4 theelepel zout

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Vet een ovenschaal in met boter.

3. Meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een kom.

4. Smelt de boter in een kleine pan op laag vuur.

5. Voeg de gesmolten boter toe aan het bloemmengsel en meng goed.

6. Voeg het ei, melk en vanille-extract toe en meng tot een glad beslag.

7. Giet het beslag in de ingevette ovenschaal.

8. Bak de brownie in de oven gedurende 25-30 minuten.

9. Laat de brownie afkoelen en snijd in stukken.

Geniet van je brownie zonder chocolade!

Brownie zonder chocolade

Geef een reactie

Schuiven naar boven