Brisket

Brisket is een heerlijk stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. Het is een stuk vlees dat je langzaam moet koken om het mals en sappig te maken. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke brisket kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 1 kg brisket
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels Worcestershire saus
– 2 eetlepels knoflookpoeder
– 2 eetlepels paprikapoeder
– 2 eetlepels komijnpoeder
– 2 eetlepels zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.

2. Leg de brisket in een ovenschaal en bestrijk het vlees met de olijfolie.

3. Meng de Worcestershire saus, knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom en meng goed.

4. Bestrijk het vlees met de kruidenmengsel.

5. Bak de brisket in de oven gedurende 2,5 uur.

6. Haal de brisket uit de oven en laat het vlees 10 minuten rusten.

7. Snijd de brisket in plakken en serveer.

Brisket

Geef een reactie

Schuiven naar boven