Bitterkoekjespudding

Bitterkoekjespudding is een heerlijk en eenvoudig dessert dat je in een mum van tijd kunt maken. Het is een heerlijke combinatie van zoete en zure smaken, waardoor het een perfecte afsluiter is voor een maaltijd. In dit recept gebruiken we bitterkoekjes, melk, suiker, eieren en boter om een heerlijke pudding te maken.

Ingrediënten:

– 200 gram bitterkoekjes

– 500 ml melk

– 2 eieren

– 50 gram suiker

– 50 gram boter

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Verkruimel de bitterkoekjes en verdeel ze over de bodem van een ovenschaal.

3. Smelt de boter en giet deze over de bitterkoekjes.

4. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel.

5. Voeg de melk toe en roer goed.

6. Giet het mengsel over de bitterkoekjes en zet de ovenschaal in de oven.

7. Bak de pudding gedurende 25-30 minuten totdat de bovenkant goudbruin is.

8. Laat de pudding afkoelen en serveer met slagroom of ijs.

Eet smakelijk!

Bitterkoekjespudding

Geef een reactie

Schuiven naar boven