Bieflap

Bieflap is een heerlijk gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een lekker en gezond alternatief voor vlees en het is ook nog eens makkelijk te bereiden. In dit recept leer je hoe je een heerlijke bieflap kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 bieflappen
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de bieflappen op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Bestrooi de bieflappen met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

4. Bak de bieflappen in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de bieflappen met je favoriete groenten en aardappelen.

Eet smakelijk!

Bieflap

Geef een reactie

Schuiven naar boven