Bananabread

Bananabread is een heerlijk zoet gebak dat gemakkelijk te maken is. Het is een perfecte snack of ontbijt, en het is ook een geweldige manier om overrijpe bananen te gebruiken. Met dit recept kun je een heerlijk bananenbrood maken dat je helemaal naar je eigen smaak kunt aanpassen.

Ingrediënten:

– 3 overrijpe bananen
– 2 kopjes bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/2 kopje suiker
– 1/2 kopje boter, gesmolten
– 2 eieren
– 1 theelepel vanille extract

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Vet een broodpan in met boter of bakspray.

3. Prak de bananen met een vork in een kom.

4. Voeg de bloem, bakpoeder, zout en suiker toe aan de bananen en meng goed.

5. Voeg de gesmolten boter, eieren en vanille extract toe en meng tot een glad beslag.

6. Giet het beslag in de ingevette broodpan.

7. Bak het bananenbrood gedurende 45-50 minuten, of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt.

8. Laat het bananenbrood afkoelen voordat je het aansnijdt.

Geniet van je heerlijke bananenbrood!

Bananabread

Geef een reactie

Schuiven naar boven